Tomaten fetamuffins



Benodigdheden (12 stuks):
75 gram boter, gesmolten
2 eieren
140 ml melk
300 gram zelfrijzend bakmeel
1 tl bakpoeder
1 tl zout
2-3 snufjes gedroogde oregano
10 zongerijpte tomaten, fijngesneden
100 gram feta, in blokjes
muffinplaten, bekleed met papieren vormpjes

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Klop de gesmolten boter, eieren en melk in een grote mengkom. Zeef het bakmeel en -poeder in een ander kom. Roer het zout en de oregano erdoor. Giet het vloeibare mengsel erbij en meng alles snel en losjes.
Roer de tomaten en feta erdoor. Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes.
Bak de muffins 20-25 minuten in de voorverwarmde oven totdat ze goudbruin zijn.


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...