Roerbakgroenten met woksaus



Ingrediënten:
Groenten: mix van broccoli, ui, champignons, paprika
Woksaus:
5 eetlepels sojasaus
5 eetlepels chilisaus (bijvoorbeeld Yakso)
3 eetlepels honing, 
1 á 2 tenen knoflook of 2 theelepels knoflookpoeder
1,5 theelepel gemberpoeder 
zout en peper

Bereiding:
Maak de groenten schoon en snijd de ui in ringen, de broccoli in roosjes, de champignons in plakjes en de paprika in blokjes.
Kook de broccoli 5 minuten voor totdat deze beetgaar is.
Verwarm wat kokosolie of olijfolie in een pan en fruit de ui aan met de paprika en champignons. Voeg de broccoli toe en roerbak nog even mee. Roer de ingrediënten voor de saus door elkaar en voeg deze toe aan je groenten. Bak nog even mee op laag vuur en serveer. Lekker met bijvoorbeeld rijst.

Tip: voeg stukjes gebakken kipfilet toe aan het gerecht en serveer er noedels bij.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...