Chocolade cookies



Ingrediënten:
115 gram roggemeel
3 eetlepels kokosrasp
snufje zout
halve theelepel baksoda
15 gram roomboter
3 eetlepels honing
1 ei
1 theel. vanille-aroma
115 gram pure chocolade

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix de roomboter samen met de honing, het ei en de vanille-aroma. Voeg de droge ingrediënten toe en mix tot een stevig beslag. Als het goed gemengd is, voeg dan de stukjes chocolade toe. laat het beslag 5 minuten rusten.
Schep met behulp van een lepel kleine hoopje beslag op een bakplaat. Vorm de hoopjes tot platte rondjes met behulp van je vingers. Bak de koekjes in 10-15 minuten in de oven tot ze mooi bruin zijn. Dek de koekjes af met een vel bakpapier en laat nog 10-15 minuten doorbakken.
Goed laten afkoelen op een rooster.



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...